Over ons

Fysiotherapie Mozartlaan is een moderne praktijk in de wijk Oudeland in Zwijndrecht.

Wij behandelen allerlei klachten. De methodes die we daarvoor gebruiken zijn o.a. fysiotherapie, manuele therapie (SOMT), psychosomatische fysiotherapie en shockwave therapie.

De praktijk

Onderscheidend en innovatief

Fysiotherapie Mozartlaan is een zichzelf onderscheidende en innovatieve praktijk waar persoonlijke en kwalitatief goede zorg wordt verleend. Om kwalitatief goede zorg te kunnen leveren, volgen alle therapeuten scholingen om hun kennis en vaardigheden te blijven ontwikkelen. Naast vakinhoudelijke kennis en vaardigheden hechten wij ook veel waarde aan het hebben van goede sociale vaardigheden. 

Fysiotherapie Mozartlaan is een praktijk waarin zowel u als patiënten als de medewerkers zich prettig en gerespecteerd voelen. Persoonlijke aandacht staat hierbij centraal. Zo stemmen we het behandelplan af op uw persoonlijke doelen. Tijdens de behandeling zetten we onze kennis en vaardigheden maximaal in om deze doelen te bereiken. Fysiotherapeutische behandeling doen we echter samen, dus wordt er ook in hoge mate een beroep gedaan op uw eigen verantwoordelijkheid.

We onderscheiden door het aanbieden van specialismen die in de regio niet of beperkt aanwezig zijn, zoals shockwave therapie en psychosomatische fysiotherapie.

Innovatief uit zich in het vroegtijdig meegaan in ontwikkelingen binnen het vakgebied, zoals het inzetten van innovatieve (trainings)apparatuur en e-health. Tijdens de behandeling maken we regelmatig gebruik van Virtual Reality. Bijvoorbeeld bij het bestrijden van chronische pijn door middel van Reducept en behandelen we nekklachten door middel van Corpus VR.

Het team

Wij zijn u graag van dienst

Wij geloven in de kracht van persoonlijke aandacht. Immers als mens wil je je gehoord en begrepen voelen. Wij luisteren naar je om zo vast te stellen hoe we jou het beste kunnen helpen.

Steven Constandse

Praktijkeigenaar, manueel therapeut,
shockwave therapeut en bewegingswetenschapper.

Lees meer

Als geboren Zeeuw, inmiddels al sinds 2008 woonachtig in Zwijndrecht. Daar woon ik samen met mijn vrouw Kim, haar dochter en onze hond en 2 poezen. Ik heb zelf ook nog 2 dochters die om het weekend bij ons zijn. Ik ben fysiotherapie gaan studeren vooral vanwege mijn interesse in sport. Zelf ben ik ook sportief, zo voetbal ik al vanaf jongs af aan en daarnaast loop ik af en toe hard of stap ik op mijn racefiets.

Na de eerste jaren in loondienst te hebben gewerkt, ontstond gaandeweg de ambitie om voor mezelf te beginnen. In 2010 heb ik Fysiotherapie Mozartlaan overgenomen toen nog gevestigd in een woonhuis aan de Parklaan en had ik 1 werknemer. Inmiddels bestaat ons team uit 7 leden en zijn we in 2018 verhuisd naar het mooie, nieuwe gezondheidscentrum aan de Oberonweg. Vanaf 1 juni 2019 heb ik de praktijk aan de Mozartlaan in Zwijndrecht overgenomen toen de huidige eigenaar met pensioen ging. Ik werk 3 dagen per week in Spijkenisse en 1-2 dagen in Zwijndrecht.

Naast de praktijk, heb ik ook een aantal jaar in de topsport gewerkt voor de Koninklijke Nederlandse Schaatsbond. In mijn praktijken richten we ons op iedereen die problemen in het bewegen ervaart. Daarbij maak ik mede gebruik van mijn specialisaties manuele therapie en shockwave therapie. Daarnaast volg ik nog een opleiding orthomoleculair therapie dat zich vooral op voeding en voedingssupplementen richt.

Ariel de Prieto

Fysiotherapeut, shockwave therapeut, orthopedische revalidatie, medisch fitness

Lees meer

Met veel plezier en passie behandel ik patiënten in Zwijndrecht en Spijkenisse.

Ik heb veel affiniteit met orthopedische klachten. Dat zijn klachten waarbij spieren en gewrichten niet meer goed functioneren. Denk hierbij aan overbelastingsblessures, sportblessures, schouderklachten,  houding gerelateerde klachten en hielspoor. Verder vind ik de begeleiding in revalidatie na een totale knie/heup prothese erg leuk om te begeleiden.

In mijn vrije tijd ben graag aan het sporten. Squash, boulderen en sinds kort ook padel.

Lilianne Smit – de Geus

Psychosomatisch fysiotherapeut Msc.

Lees meer

Mijn naam is Lilianne Smit – de Geus. Ik ben fysiotherapeut geworden, omdat ik graag mensen help bij het weer ‘lekker in hun vel’ zitten. Sinds 2016 mag ik dit ook al doen en sinds 2022 mag ik mensen daarin nog een stap verder helpen, door mijn specialisatie als psychosomatisch fysiotherapie. Hierdoor kan ik naast het lichamelijk in balans brengen ook de persoon mentaal in balans krijgen, samen met andere zorgprofessionals. Ik werk graag samen met andere zorgprofessionals om jou als persoon weer volledig in balans te krijgen.

In de psychosomatiek gaat het vaak om een verstoorde balans tussen draagkracht en draaglast. Als therapeut ga ik samen met u op zoek naar de factoren die deze disbalans gecreëerd hebben en in stand houden. Deze kunnen zowel in het fysieke functioneren liggen als ook in het cognitief/emotionele. Vervolgens maak ik een behandelplan op maat, afgestemd op de persoonlijke hulpvraag. Mijn werkwijze is procesmatig. Dat betekent dat ik ten alle tijde rekening hou met de factoren die in uw dagelijks leven spelen. De behandeling moet een samenwerking zijn tussen cliënt en therapeut. U, uw doelen, mening en hulpvraag staan voor mij centraal. Een basis van vertrouwen is voor mij belangrijk, daarom besteed ik graag zo optimaal de tijd met u. Ik help u graag om zelf weer grip op de klachten te krijgen zodat u niet alleen aan uw korte termijn doelen kunt werken, maar ook zelfstandig aan uw lange termijn doelen.

Naast mijn werk ben ik ook vrijwilliger bij Stichting Roparun, wat ik elk jaar weer vol passie en plezier doe. In het dagelijks leven ben ik getrouwd, trotse moeder en woon ik met mijn gezin in Zwijndrecht. Ik probeer regelmatig te hard lopen en leuke uitjes te doen met mijn gezin, om ervoor te zorgen dat ik ook in balans blijf.

Ik kijk er naar uit om samen met u, uw leven in balans te brengen.

Contact opnemen

Schrijf u in voor de therapie die echt verder helpt

U kunt ons bereiken via de telefoon op 078 - 610 37 67 of via de e-mail fysiotherapiemozartlaan@gmail.com 

Geheel vrijblijvend en u zit verder nergens aan vast

Openingstijden

Maandag 08:30 - 17:00
Dinsdag 09:00 - 20:30
Woensdag 13:00 - 22:00
Donderdag 08:00 - 16.30
Vrijdag Gesloten
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten